SEO og linkbuilding

Søgemaskineoptimering er hårdt arbejde, og bedst som man tror, man er færdig, starter optimeringsprocessen på ny.

Det kræver tid, og foruden ti kræver det stor indsigt at skabe gode resultater. Derfor har mange af vores kunder overladt deres SEO arbejde til os – og med stor succes.

Hos VitusWeb er vi eksperter i SEO og linkbuilding – og den viden bruger vi gerne til at sende dig frem i søgeresultaterne.

Linkbuilding
De rette links til din hjemmeside
Pris pr. link: DKK 100,-

VitusWeb har skabt et værdifuldt forhold til de bedste steder at få skabt og skabt links og skrevet tilhørende artikler.

Vi bruger vores nære kontakter og indehavere af gode blogs m.m., når vi skal linkbuilde til din hjemmeside. Du tænker måske, du “bare” får et link, men virkeligheden er, at du får et link, der er oparbejdet gennem mange år for at give bedst tænkelige værdi til din side.

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt

Du er også velkommen til at ringe på +45 6990 2368

SEO
 Samlet pakke
Pris pr. søgeord: DKK 200,-

En samlet SEO pakke er for dig, der måske ikke har tiden eller kompetencerne til at skabe resultater, men absolut har nteressen i at komme med forrest i Google’s felt.

En samlet SEO pakke løber min. 12 mdr. med min. 5 søgeord. Til alle søgeord skrives der  originale tekster, der udføres teknisk optimering til hjemmesiden og der bygges værdifulde links dertil. Du modtager løbende en rapport, der viser fremgangen.

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt

Du er også velkommen til at ringe på +45 6990 2368

Modtag en GRATIS SEO rapport

Prøv vores SEO analyse og modtag en gratis rapport for dit website.

Testen tager ca. 45 sekunder, men giver et værdifuldt overblik i forhold til SEO mæssige styrker og svagheder på din hjemmeside.

Forståelig rapportering

check    Afrapportering hver måned

check    Rapport for rangering, synlighedsudvikling m.m.

check    Download og læs rapporten direkte fra din konto

check    Telefonisk gennemgang

Ingen hemmelige tricks, blot erfaring og hårdt arbejde

Søgemaskineoptimering er en disciplin, der kræver hårdt arbejde på på en indholdsmæssig, teknisk og link-byggende front.

Dertil kræver det en stor portion erfaring at skabe resultater – en erfaring vi helsigvis råder over hos VitusWeb.

Vi har på tværs af brancher og kundetyper skabt gode resultater i mange år, der har hjulper vores kunder i SEO toppen på Google.

Søgemaskineoptimering er ikke et hemmeligttrick, der bringer succes over natten, men en strategi, der løbende øger din position i søgemaskinen og fører dig mod toppen – der hvor brugeren ser dig og klikker ind på din side.

Skal jeg binde mig?

Ja. Men med god grund.

Det er vores klare erfaring, at SEO tager tid, og for at skabe de bedste resultater, skal vi løbende justere på forskellige parametre og afmåle effekten.

F.eks. kan det ske, at vi en periode må justere antallet af links, mens vi i en anden periode må ændre indhold m.m.

Alt sammen vurderer vi løbende, når vi modtager performance rapporter, hvorefter vi justerer hensigsmæssigt.

Til gengæld lover vi, at når du ryger frem på Googles første side, vil du for alvor kunne mærke fortjenesten af din investering.

Vi medtænker altid konvertering

Inden vi iværksætter dit SEO forløb, foretager vi en søgeordsanalyser, der klarlægger relevante søgeord i forhold til din målgruppe.

Vi finder naturligvis søgeord, der tager udgangspunkt i din branche og målgruppens søgeadfærd, så du er sikret størst mulig konvertering.

Vi skaber desuden en landingsside (eller tilpasser en eksisterende) så dine kunder lander det relevante sted, der matcher deres søgning, og foretager sig køb eller handlinger til gavn for din forretning.

Din egen kontaktperson

Hos VitusWeb får du altid en kontaktperson, der kender dig og din forretning. På den måde har du altid et træfpunkt, der kan svarer på dine spørgsmål og redegøre for SEO processen.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive – også for en indledende og uddybende snak, der tager afsæt i din situation og dine muligheder.

Bliv kontaktet

University of Wisconsin MBA writing MBA help-if the student can’t write my essay for me get an answer to these questions, he might have the ability to understand why he is having difficulty with essay writing. These questions are based on actual needs of students who are working and struggling to make their degrees. For this reason, many professors and authors urge essays help in order for pupils to feel they are not alone.

In actuality, the bundles are much cheaper in comparison to individual https://graduateowls-iraq.com pieces.

The quantity of jobs in political science is escalating. Because the globalization process accelerates political science has been an location of good interest as globalization raises difficulties of worldwide employment and poverty and political institutions that grapple with summarizing an article worldwide matters. With globalization also come adjustments in language and ethnic identity and new questions about citizenship and national identity.

No comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.