Online marketing

De mange slag vinder krigen – og med VitusWeb får du den rigtige slagplan!

Få en dedikeret ekspert, работа мск der investerer dit marketingbudget på de platforme og i de strategier, der giver maksimalt afkast. www.de.medadvice.net

Det eneste du skal foretage dig er at nyde synet af de ordrer, der ruller ind.

Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt

Du er også velkommen til at ringe på +45 6990 2368

Personlig kontaktperson

Få én fast kontaktperson, der kender dig, din forretning og din marketing plan helt ud i fingerspidserne.

Din kontaktperson er altid klar til at snakke om dit projekt og svare på dine spørgsmål.

Det er gratis

Sådan gør vi

Der er forskel på folk, og der er sorskel på forretninger. Derfor er der ingen standardløsning, som vi bruger på vores kunder.

Vi lytter tværtimod til vores kunder, analyserer deres forretning og lægger den bedste plan.

Første skridt er at oprette dig i vores system, hvorfra dit budget работа мск administreres. Hernæst tager vi fat i relevante designere, webudviklere, SEO  og AdWords eksperter, animatorer m.m. – altsammen afhængigt af strategien.
https://jobitel.com
Vi følger naturligvis dine kampagner nøje og justerer dem også gerne, hvis det viser sig, din omsætning stammer fra en særlig platform eller et særligt segment. Vi samler naturligvis data og afrapporterer, så du har indsigt i det aktuelle status.

Overfør dit budget

Vi administrerer

Du tjener penge

Rapport og analyse

Du vil naturligvis vide, hvilket afkast, du får fra dit marketingbudget.

Af samme årsag opretter vi en personlig konto til alle kunder, så de kan følge deres kampagner og måle på effekten fra de enkelte indsatsområder.

Både vi og vores kunder får typisk fornøjelsen af at følge en opadgående indtjeningskurve i takt med at data ruller ind og vi fintuner de enkelte kampagner.

Intet med småt, alt med stort

Hos VitusWeb foretrækker vi et gennemskueligt samarbejde – uden skjulte omkostninger eller betingelser skrevet med småt.

Det eneste krav, vi stiller er, at vi indgår et 12 mdr. samarbejde. Det insisterer vi på, da marketing tager tid, før de gode resultater bliver permanente.

Inden da samler vi data, fortolker, finpudser og ruller de bedst tænkelige kampagner ud. Vi kigger naturligvis også efter, om du får de ønskede konverteringer, da det er en væsentlig del af marketingindsatsen.

Du vil undervejs muligvis opleve hvordan nogle indsatser giver øjeblikkeligt effekt, mens andre tager længere tid, før de succesfuldt fejer benene væk under dig. Eks. er Google AdWords ofte en relativ hurtig metode at skaffe trafik og indtjening på, mens organisk SEO tager længere tid, men til gengæld er mere permanent og en troværdig indgang for kunderne.

Som tak for tålmodigheden kvitterer vi til gengæld med øget afkast fra en gennemført cross-channel strategi.

Er der SEO med i pakken?

Vi tilbyder SEO som en del af den store marketing pakke, da det er en server, der kræver mange ressourcer og af samme årsag et højere budget.

Vi tilbyder naturligvis også SEO som en enkeltstående service, hvilket du kan læse mere om under menupunktet SEO.

Personlig kontakt

Du skal naturligvis have din egen kontaktperson, som kender din forretning og de igangværende kampagner.

Du er derfor tilknyttet din egen ekspert og kontaktperson, som kan svare på dine spørgsmål og omsætte dine gode idéer til virkelighed. Nemmere bliver det ikke!

Det er gratis